Parning Farah & Asco

Asco vom Dritten Herzog & Farah Z Nanikinho Dvora

Parades den 4 januari 2010 i Sydtyskland. Den 1/2 gjordes ultraljud och

det visade att Farah var dräktig!

NU är det äntligen bestämt att jag parar Farah z Nanikinho dvora med en tysk hane Asco vom Dritten Herzog. Jag har lagt mycket vikt denna gången att hitta en hanhund som skulle vara helt obesläktad till Farah. Vad man kan se i stamtavlorna så är inte Farah och Asco släkt. Det har varit väldigt svårt att hitta en sådan hane. Asco uppfyller alla mina förväntningar både exteriört och jaktligtsett. Asco är jaktmeriterad och används mycket till jakt och en heldel på klövvilt. Han har HD-A och han har två syskon till som är fria på höfterna och jaktmeriterade. Asco är morbror till Aki som jag använde på Minta i sommars. Asco är 60cm hög så jag räknar inte med så stora valpar efter som Farah är 56cm. Asco råkar ha dubbla P2:or vilket inte anses diskvalificerande i varken utställning eller avel i de flästa Europeiska länderna.

Farah har HD-B och både tredje och först pris på fältprov i Unghundsklass. Hon har bara första pris på utställning och ett HP och sedan ett Excellent från Värld utställningen 2008.

Mer info om Farah hittar du på hennes sida...

Farah sida (klicka för mer info)

Dritten Herzog heter kenneln som Asco kommer i från i Tyskland och här kan ni se hans föräldrar och syskon.. http://www.dritter-herzog.de/index.html

Asco har en kull sedan tidigare med 11 valpar.

www.von-der-hahnenweide.de (Jag tror inte Farah får 11 max 8st. )

Ascos bild galleri

Ascos prov resultat:

72 Points VJP (Unghundsprov max 77 poäng)

330 1st pris VGP (Master hunting test max 336 poäng)

Mönstring: sg/v (mycket bra-exteriör / utmärkt-päls)

Ascos stamtavla