Våra andra hundar

Cassie Snône Moa

Cassiopeja är född den 14 november 1998 och är blandras av Rottweiler/Airedaleterrier/ Labrador/Border Collie. Hon är en sådan där hund som man bara får en av i sitt liv, helt otroligt lättlärd och tillmötesgående. Cassi är en hund som alla äskar. Hon är född i mitt sovrum, på grund att hon kom till genom en tjuvparning och ägarna till tiken inte kunde ta hand om valparna. Cassis största passion är vatten. I maj 2012 fick Cassie sluta sina dagar.

Shône kom till oss vid 1 och ett halvt års ålder. Dessförinnan hade han importerats från Wales och därefter bott på en gård i Borås. Han är en riktigt liten galning med massor av arbetsvilja när det gäller vallning. Han har hoppat ut från övervåningens fönster några gånger för att han vill ut i det fria! Han är en riktig husse-hund. Augusti 2014 fick Shône somna in efter en långtids sjukdom.

Moa i motsats till Shône en riktigt liten mjuking. I början när hon valla råkade hon springa in i elstängslet, vilket gjorde henne lite reserverad för fåren. Men nu vallar hon med full fart. Under 2008 flyttade Moa på prov till Jörgens syster med familj och det ser nog ut som hon stannar där.

Vic hämtade Jörgen 10 månader gamal i början av 2009. Han är lugn och cool när han vallar.

Krut är vårt nya tillskott 2010 och Shôe är hans morbror. En riktigt trevlig och snabb liten kille.

Bark 2018 importerade jag en Strävhårig Vorsteh från Tjeckien till Jögen.